ESTFRED neix amb l'objectiu d'oferir un servei integral en un mercat en constant evolució, on les exigències en qualitat, control i eficiència són màximes, i on la capacitat de resolució dóna valor al producte final.

Els nostres orígens estan en el 1993, quan l'empresa TRANSPORTS FRIGORÍFICS ESTEVE va iniciar la seva activitat amb el transport de carn a la comarca d'Osona.

Poc a poc, la proposta de TRANSPORTS FRIGORÍFICS ESTEVE es va anar consolidant sobre tres pilars bàsics: la personalització del servei al client, la rapidesa, i la resposta a les necessitats del sector. Tot això, sense oblidar-nos d'un equip de persones amb molta experiència, que han fet de TRANSPORTS FRIGORÍFICS ESTEVE una empresa de referència en el sector del transport de productes refrigerats i congelats.

Ara, ESTFRED pren aquest relleu per arribar més lluny. Més enllà del transport, ESTFRED vol portar la seva oferta de serveis fins a l'emmagatzematge i el tractament de productes alimentaris, amb unes instal·lacions modernes i uns processos adaptats a les exigències del mercat.

Magatzem i flota

ESTEVE FRED compta amb una superfície d’uns 15.000 m2 d’instal·lacions situades a Sant Miquel de Balenyà, (Barcelona) i 1.650 m2 a Marratxí (Mallorca).

Serveis

A ESTFRED estem especialment preparats per a la recepció de mercaderies fresques i el seu tractament: processament, identificació, congelació, paletització i emmagatzematge.

Traçabilitat

Els nostres clients tenen el màxim control sobre les mercaderies que ens confien mitjançant un sistema on-line de gestió d'estocs.